Search Property

>

Кои сме ние

За нас


Постоиме од 2012!

Децениско искуство во хортикултурно уредување не направи во компанија која многумина ја препознаваат како симбол за квалитет и професионализам.

Градинарството е фундаментален израз на човековиот однос со природата и важна уметничка форма, чие потекло низ различни култури датира од антиката.

Во Хорти Аква Дизајн секогаш се стремиме да го направиме вашиот двор (без разлика дали е дома или во вашиот деловен објект) да биде парче уметност во кое ќе уживате и ќе се релаксирате.

Контакт

Што работиме

  • Хортикултурно уредување
  • Изработка на системи на автоматско наводнување
  • Внатрешно уредување
  • Уредување на хотели, ресторани, кафичи
  • Проджба на сите типови внатрешни и надворешни садници
  • Проектирање 2D и 3D идејни решенија
  • Изработка на фонтани
  • Busen готова трева

Нашите услуги

Што рабтиме

Хортикултурно Уредување

Сите наши хортикултурни услуги ги вршат или надгледуваат искусни хортикултуристи! Без разлика дали сакате да го разубавите вашиот двор или да направите сосема нова градина, јавете ни се денес и нашиот тим ќе почне да работи со вас на совршениот план за градина.

Изработка на фонтани

Дизајнирани од нашите искусни архитекти, нашата експертиза лежи во изработка на овие фонтани со различни форми и големини за да се задоволат специфичните потреби на нашите клиенти. Направен од висококвалитетни мермерни материјали, нашите фонтани ја прават секоја гради да изгледа рајски!

Проектирање 2D и 3D идејни решенија

2D и 3D идејни решенија ги изработуваме во специјален програм, наменети за да погледнете како би изгледала вашата градина пред да биде проектот завршен. Доаѓаме на терен, зимаме мерки, правиме професионални фотографии од просторот и секако ги следиме вашите желби и идеи!

Завршени проекти

Портфолио

Завршени проекти

Портфолио

Имате дополнителни прашања?

Контакт
Loading
Your message has been sent. Thank you!

Контакт

Email. info@hortiakvadizajn.mk

Телефон. +389 70 274 002
+389 2 279 5414

Локација

Ул.Московска 18, Скопје

Социјални мрежи

Хорти Аква Дизајн